Strak betonlook stucwerk voor de beste prijs! 

Wilt u uw woonkamer of badkamer in betonlook laten stucen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan!

GRATIS OFFERTE VOOR
BETONLOOK STUCWERK?

Vakkunding en Snel

Beste Materialen

Ruime Ervaring

Scherpe Prijs

Betonlook

Iets extra’s in uw woning? Een bepaalde sfeer creëren? Bent u de tegels in het toilet of keuken zat? Dan moet u kiezen voor Betonlook stucwerk. Dit is een cementgebonden stuc, Het is in vele kleuren te maken en het is geheel naadloos en voelt glad aan. De structuur van de Betonlook Wandafwerking is altijd uniek. Geen wand is hetzelfde.

Wanneer u kiest voor een donkere kleur zal de Betonlook veel drukker worden dan wanneer u kiest voor een lichtere kleur. Alles is mogelijk! Hierin kunnen wij u uiteraard netjes en deskundig over adviseren. Betonlook stuc heeft na het aanbrengen geen specifiek onderhoud nodig. Schoonmaken kan met een vochtige doek of met zeep.

Betonlook stucwerk wordt aangebracht door ervaren stucadoors, Dit is dus een zeer specialistisch werk. Wanneer de kleur erop zit, wordt de Betonlook gesponst en geschuurd. Hierdoor komen de dieptes en schakeringen in de Betonlook wandafwerking. De laatste laag van de Betonlook wandafwerking is een wax die de uitstraling glanserder maakt. Door deze wax ziet de wand er steenachtig uit wat het in feite ook is.

  • Betonlook stucwerk is een exclusief product dat bestaat uit mineralen. Betonlook is afkomstig uit Duitsland en heeft een mooie, strak glanzende uitstraling.

Betonlook wanden stucen?

Op zoek naar een exclusieve en stijlvolle afwerking voor uw muren of voor de badkamer? Spreekt de industriële look u aan? Lees dan snel verder want de look van beton is precies wat u zoekt!

Betonlook stucwerk is een wandafwerking die zeer stijlvol, modern, industrieel en sterk is. Het contrast met strakke wit gestucte wanden is prachtig en geeft de ruimte een eigentijdse en moderne uitstraling.

De beton-look wandafwerking kan prima worden toegepast in badkamers, douches, keukens of andere natte ruimtes. Speciaal voor deze ruimten kan ook microcement of microbeton worden gebruikt.

Betonlook stucwerk is hard en kan tegen een stootje. Daarnaast is dit soort stucwerk ook slijtvast. De stuc is alkalisch en niet gevoelig voor schimmel en bacteriën. Tot slot is betonlook stuc ook nog eens het kleur vast.

Laten we alle voordelen van beton-look stucwerk op een rijtje zetten:

Waterafstotend
Slijtvast
Onderhoudsvrij
Naadloos

Microbeton

De betonlook of ciré stuc is een nieuwe generatie kalkpleister die heel gebruiksvriendelijk is. Een andere naam voor betonlook stuc is microbeton of microcement.

Het is een soort stucwerk of pleistersoort waar wij een klassieke maar ook een industriële wandafwerking mee kunnen creëren. Het voordeel van microbeton is dat er allerlei soorten kleur- en textuureffecten mee gemaakt kunnen worden.

De belangrijkste eigenschappen van microbeton is de waterbestendigheid en het feit dat het op de meeste oppervlakten is aan te brengen. Naast wanden bijvoorbeeld ook op vloeren!

Om die kwaliteit van deze speciale stuc te behouden in natte ruimten wordt er een waslaag aangebracht. Beton Ciré of Microbeton is opgebouwd uit 2-componenten. Daarnaast is het 100% oplosmiddel vrij. Microbeton is een snel reagerend coating systeem.

Kijk nu hoe weinig je betaalt voor betonlook stucwerk!

PRIJZEN VAN BETONLOOK STUCWERKWANDEN

Wilt u uw muren in uw woning of bedrijfspand afwerken met een exclusieve toets? En houdt u van een robuuste maar stijlvol ogende wanden? Denk dan aan betonlook stucwerk.

Deze stuctechniek wordt zo aangebracht dat er een beton effect ontstaat. De niet-egale kleur kunt u zelf uit een rijk kleuren pallet kiezen.

De prijzen van het aanbrengen van betonlook variëren tussen de 40 euro per m2 tot aan 125 euro per m2. Deze grote verschillen hebben te maken met de materiaal keuze die gemaakt word.

Kiest u bijvoorbeeld voor een waterdichte betonlook voor badkamer of toilet dan zullen er ook meerdere lagen aangebracht moeten worden om deze geheel waterdicht te kunnen afwerken.

Met bovenstaande informatie heeft u een redelijk beeld kunnen krijgen over de kosten van betonlook of ciré stucwerk. Maar als u echt uw keuze wilt maken moet u de exacte prijs kennen.

Daarom heeft de Stuc Koning hier iets makkelijks op gevonden. Vraag nu vrijblijvend online uw offerte aan en u ontvangt de exacte prijzen in uw mailbox!

BESPAREN OP UW KLUS !

Uiteraard wilt u niet meer per m2 betalen dan nodig is. Maar hoe kunt u nu besparen op het stucwerk? Dat zullen wij u uitleggen.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor het aanbrengen van beton stucwerk en binnen 2 minuten heeft u een prijsindicatie in uw mailbox staan.

Vergelijk onze prijs met die van andere stucadoors en u kunt zelf zien hoe voordelig de stuc-koning is!

Ook op zoek naar het beste stucwerk?

WATERDICHT AFWERKEN

Het waterdicht afwerken van aangebrachte betonmortel kan gedaan worden met een 2 componenten epoxy hars. Deze epoxy laag is zeer hard en maakt de eindafwerking compleet waterdicht voor de badkamer, douche of het toilet.

Betonlook stucwerk aan laten brengen op uw wanden geven uw interieur zeker een warm gevoel. In combinatie met natuursteen , glas en staal creëert u een modern en strak interieur.

ALLE KLEUREN MOGELIJK VAN DEZE WANDAFWERKING

Wilt u een zachte uitstraling, dan kan de juiste kleurkeuze en de combinatie met klassiek een schitterend resultaat geven als wandafwerking.

Het wordt door een ervaren stukadoor die de nieuwste technieken onder de knie heeft aangebracht.
stucwerk

De ondergrond speelt geen rol en zo kan de stuclaag worden aangebracht op beton, tegels, hout en pleisterwerk. Na drie verflagen komt de afwerking laag die stof en vocht tegenhoudt.

Zo doende kunt u betonlook wanden ook in alle ruimtes van uw huis gebruiken. (badkamer, toilet, keuken)

Vraag geheel gratis de prijzen aan bij onze stucadoor offerte voor uw betonlook !

NEEM CONTACT OP OF KOM LANGS

Bedrijfsnaam: Stukadoorsbedrijf De Stuc Koning
Adres: Meerwedesingel 2
Postcode: 2993TG, Barendrecht
Telefoon: 06-16403805
E-mail: info@stuc-koning.nl
BTW-nummer: NL2014.58.597.B01
KVK-nummer: 24444722
Rekening nummer: NL37RABO.0145976920

IK WIL EEN OFFERTE!