Wat zijn de kosten van stucwerk?

Wilt u wanden of plafonds laten stucen? Vraag dan gratis de kosten van stucwerk op!

VRAAG DE KOSTEN OP VAN ONS STUCWERK!

Vakkunding en Snel

Beste Materialen

Ruime Ervaring

Vanaf €10/m2

Kosten van Stucwerk

De woningmarkt in Nederland trekt weer aan. Heeft u een u een fantastische jaren 30 woning gekocht. Of misschien een mooie nieuwbouw woning? Gefeliciteerd! Dan moet er natuurlijk snel en goedkoop een echt thuis van worden gemaakt. En dat begint toch vaak met een strak plafond en mooi afgewerkte muren.

Als u op zoek bent naar kwalitatief stucwerk voor een scherpe prijs per m2 dan bent u nu op de juiste plek! De stucadoors van de Stuc-Koning hebben veel ervaring in de diverse soorten stucwerk. Ook voor de moderne betonlook bent u bij de Stuc-Koning aan het juiste adres.

Maar voor u kunt beslissen wat u wilt is het belangrijk om te weten wat de kosten van stucwerk zijn. Tegenwoordig zijn er zoveel afwerkingen mogelijk met stucen! Bekijk hieronder de kosten voor de mooiste stucwerk wandafwerking.

Kosten Sausklaar

Het meest geleverd stucwerk is het zogeheten Sausklaar Stucen. Hierbij maakt onze ervaren stukadoor de wand of het plafond egaal en voorziet de ruimte van een strakke stuclaag. Na oplevering kunt u de wand behangen of verven (sausen). De Stuc Koning levert dit sausklare stucwerk al vanaf €10 per m2.

Kosten Sierpleister

Als u mooi afgewerkt wanden of plafonds wilt dan kiest u voor onze sierpleisterafwerking. Van de verschillende soorten sierpleister is Spachtelputz één van de bekendste is. Sierpleister is dus in verschillende vormen en kleuren beschikbaar. De Stuc Koning werkt uw wanden met sierpleister al voor een lage prijs vanaf €18 per m2.

Kosten Latexspuiten

Latex spuiten is een mooie afwerking van uw muren en plafonds. Waar normaal gesproken de latex met kwast en roller wordt aangebracht kan een hele woning al in 2 dagen worden gespoten. Latex spuiten is snel, strak en goedkoop. De Stuc Koning biedt u latex spuiten al vanaf €10 per m2.

Benieuwd naar de exacte kosten van stucwerk?

Vraag de kosten op van plafond stucwerk

Prijzen van stucwerk

Het op voorhand noemen van prijzen van stucwerk is niet eenvoudig. Er zijn zveel verschillende soorten stuc en afwerking mogelijk dat wij graag persoonlijk komen kijken naar uw situatie. U moet hierbij denken aan de verschillende mogelijkheden van stucen:

Badkamer stucen
Betonlook
Wanden en plafonds stucen
Microcement
Pleisterwerk
Spachtelputz
Sierpleister
Spackspuiten
Latexspuiten

De exacte prijzen van deze werkzaamheden kunt u achter halen door een gratis offerte aan te vragen.

Vraag de kosten op van plafond stucwerk

WAT BIEDT DE STUC KONING?

Het is belangrijk dat u weet waarom u het beste uw stucwerk door de stucadoors van de Stuc Koning moet laten verzorgen! Wat maakt de Stuc Koning beter dan andere stucadoors:

Snel en vakkundig
Beste materialen
Ruime ervaring
Beste prijs/kwaliteit verhouding

SNEL & VAKKUNDIG

Wij leveren niet alleen zeer vakkundig stucwerk, maar wij werken ook nog heel gestructureerd en snel. Wij weten als geen ander dat ons stucwerk onderdeel is van uw verbouwing of renovatie. Als wij netjes op tijd opleveren dan loopt uw verbouwing dus ook volgens planning!

BESTE MATERIALEN

De Stuc Koning werkt alleen met de allerbeste materialen. Hiermee kunnen wij het beste resultaat van al ons stucwerk garanderen. Het vakkundig stucen met de beste stuc zorgt er ook voor dat het jaren mee gaat.

ZEER ERVAREN STUCERS

De Stuc Koning heeft al meer dan tien jaar ervaring. Er is geen ruimte of wand zo gek of wij hebben het al eens eerder gedaan. Daarnaast eisen wij dat al onze stucadoors hun opleiding van 3 jaar hebben voltooid.

BESTE PRIJS/KWALITEIT

Met onze zeer scherpe prijs per m2 en onze kwaliteitsgarantie bent u verzekerd van het allerbelangrijkste: de beste prijs voor het mooiste stucwerk!

Ook op zoek naar het beste stucwerk?

NIEUWBOUW WONING

Voor nieuwbouw woningen zijn de kosten stucwerk altijd lager dan bij renovatie woningen. Dat komt omdat de muren bij nieuwbouw altijd glad worden opgeleverd. Bij het stucen van nieuwbouw is de laagdikte van het stucwerk vele malen dunner dan in een oudere woning.

Zoals u hierboven kunt lezen voeren wij alle soorten stucwerk voor u uit, zelfs het verven van een muur of vochtbestrijding zoals kelders waterdicht maken nemen wij uit uw handen.

Muren en plafonds spelen natuurlijk een grote rol in de uitstraling van uw woning. Kunnen deze wel een opknapbeurt gebruiken? Lees dan alle informatie over de diverse soorten, en de gemiddelde kosten van stucwerk op onze website.

VOORDELEN VAN STUCEN

Uiteraard heeft het stucen van uw woning niet alleen maar een bepaalde waarden verhoging, stucwerk bied meerdere voordelen zoals:

Mooie afgewerkte strakke muren en plafonds
Stucen is brandvertragend voor uw wanden en plafonds
Stucwerk cementgebonden is vochtbestendig
Stucen geeft een betere isolatie

BESPAAR OP KOSTEN STUCWERK

Niemand wil natuurlijk te veel betalen voor het stucen van zijn appartement of huis. Hoe kunt u er zeker van zijn dat u bespaart op de prijzen goed stucwerk?

U moet onze offerte vergelijken met die van andere stukadoors in Rotterdam. Door te vergelijken kunnen wij u namelijk laten zien dat wij goedkoper zijn en u kunt besparen op het prijskaartje van uw nieuwe stucwerk.

De beste manier om de exacte kosten van uw stucwerk te bepalen is natuurlijk om ons een offerte te laten uitbrengen.

STUCADOOR VAN DE STUC-KONING IN HET KORT SAMENGEVAT:

De Stuc Koning is een stucadoorsbedrijf waar ervaren stucadoors werken, die professioneel hun stucwerk afleveren tegen het beloofde lage tarief.

Door de vakbekwaamheid van onze stucadoor en de kundigheid waarmee deze werkt, kunnen wij u tegen goedkope prijzen per m2, strak en egaal stucwerk en een goede service garanderen. Dus voor het echte stucwerk kiest u stucadoorsbedrijf de Stuc Koning uit Barendrecht, Rotterdam.

NEEM CONTACT OP OF KOM LANGS

Bedrijfsnaam: Stukadoorsbedrijf De Stuc Koning
Adres: Meerwedesingel 2
Postcode: 2993TG, Barendrecht
Telefoon: 06-16403805
E-mail: info@stuc-koning.nl
BTW-nummer: NL2014.58.597.B01
KVK-nummer: 24444722
Rekening nummer: NL37RABO.0145976920

IK WIL EEN OFFERTE!