De goedkoopste stucadoor in Barendrecht?

Echt Hollands stucwerk in Barendrecht? Vraag dan gratis een offerte aan bij de Stuc Koning!

WETEN WAT HET KOST?

Vakkunding en Snel

Beste Materialen

Ruime Ervaring

Vanaf €10/m2

Stukadoorsbedrijf Barendrecht

De afgelopen jaren zien we de woningmarkt in Barendrecht weer een grote groei maken. In wijken als Carnisse, Smitshoek en het centrum van Barendrecht worden er nu weer veel huizen gekocht. Ook de algemene huisinrichting is veranderd door de jaren heen. Bij een verhuizing komt er meer kijken dan alleen de omgeving. Een strak plafond en mooi afgewerkte muren kunnen groot verschil maken.

De Stuc Koning, een stukadoor die actief is in Barendrecht, kan uw muren en plafond er weer strak uit laten zien. Voor het zoeken naar een goede stukadoor hoeft u dan ook niet verder te kijken. De Stuc Koning weet als geen ander hoe huizen gestuct kunnen worden in Barendrecht en we kunnen u hierbij het beste advies geven.

Wilt u meer weten over de verschillende afwerkingen die wij u kunnen leveren? Of bent u op zoek naar prijzen van stucwerk in Barendrecht?

Kosten Sausklaar

Het meest geleverd stucwerk is het zogeheten Sausklaar Stucen. Hierbij maakt onze ervaren stukadoor de wand of het plafond egaal en voorziet de ruimte van een strakke stuclaag. Na oplevering kunt u de wand behangen of verven (sausen). De Stuc Koning levert dit sausklare stucwerk al vanaf €10 per m2. In onderstaande tabel kunt u een indicatie vinden voor de verschillende oppervlakten.

Prijzen Sausklaar Stucwerk

10-30 m2  €          18,00
30-70 m2  €          17,00
70-100 m2  €          16,00
100-130 m2  €          15,00
130-160 m2  €          14,00
160-200 m2  €          13,00
200+ m2  €          12,00

Kosten Sierpleister

Als u mooi afgewerkt wanden of plafonds wilt dan kiest u voor onze sierpleisterafwerking. Van de verschillende soorten sierpleister is Spachtelputz één van de bekendste is. Sierpleister is dus in verschillende vormen en kleuren beschikbaar. De Stuc Koning werkt uw wanden met sierpleister al voor een lage prijs vanaf €18 per m2. Bekijk de kosten van sierpleister stucwerk in onderstaande tabel.

Prijzen Sierpleister Stucwerk

10-30 m2  €          25,00
30-70 m2  €          24,00
70-100 m2  €          23,00
100-130 m2  €          22,00
130-160 m2  €          21,00
160-200 m2  €          20,00
200+ m2  €          18,00

Kosten Latexspuiten

Latex spuiten is een mooie afwerking van uw muren en plafonds. Waar normaal gesproken de latex met kwast en roller wordt aangebracht kan een hele woning al in 2 dagen worden gespoten. Latex spuiten is snel, strak en goedkoop. De Stuc Koning biedt u latex spuiten al vanaf €10 per m2. Kijk in de tabel hieronder voor de prijsopbouw voor de verschillende oppervlakten.

Prijzen Latex Spuiten

vanaf 50 m2  €          14,00
50-100 m2  €          13,00
100-150 m2  €          12,00
150-200 m2  €          11,00
200+ m2  €          10,00
Deze prijzen geven een goede indicatie maar voor een exacte prijsopgave van de kosten van stucwerk komt onze stucadoor graag eerst bij u langs voor een offerte.

Op zoek naar een betrouwbare stucadoor in Barendrecht?

Vraag de kosten op van plafond stucwerk

De Stuc Koning uw stukadoor uit Barendrecht

De Stuc Koning is zeer hoog aangeschreven in Barendrecht en de omgeving Rotterdam. Met de beste reputatie, kwalitatief materialen en gediplomeerde stukadoors heeft Stuc Koning zijn naam en faam gevestigd in Barendrecht en omstreken.

Of het een nieuwbouw woning is, of gerenoveerde jaren 30 woningen in Barendrecht, de Stuc Koning kan als geen ander het beste stucwerk leveren. Wij hanteren alle soorten stucwerk technieken:

De exacte prijzen van deze werkzaamheden kunt u achter halen door een gratis offerte aan te vragen.

stucadoor barendrecht - nieuwbouw stuckwerk

WAT BIEDT DE STUC KONING?

Het is belangrijk dat u weet waarom u het beste uw stucwerk door de stucadoors van de Stuc Koning moet laten verzorgen! Wat maakt de Stuc Koning beter dan andere stucadoors:

Snel en vakkundig
Beste materialen
Ruime ervaring
Beste prijs/kwaliteit verhouding

SNEL & VAKKUNDIG

Wij leveren niet alleen zeer vakkundig stucwerk, maar wij werken ook nog heel gestructureerd en snel. Wij weten als geen ander dat ons stucwerk onderdeel is van uw verbouwing of renovatie. Als wij netjes op tijd opleveren dan loopt uw verbouwing dus ook volgens planning!

BESTE MATERIALEN

De Stuc Koning werkt alleen met de allerbeste materialen. Hiermee kunnen wij het beste resultaat van al ons stucwerk garanderen. Het vakkundig stucen met de beste stuc zorgt er ook voor dat het jaren mee gaat.

ZEER ERVAREN STUCERS

De Stuc Koning heeft al meer dan tien jaar ervaring. Er is geen ruimte of wand zo gek of wij hebben het al eens eerder gedaan. Daarnaast eisen wij dat al onze stucadoors hun opleiding van 3 jaar hebben voltooid.

BESTE PRIJS/KWALITEIT

Met onze zeer scherpe prijs per m2 en onze kwaliteitsgarantie bent u verzekerd van het allerbelangrijkste: de beste prijs voor het mooiste stucwerk!

Ook op zoek naar het beste stucwerk?

NIEUWBOUW WONING

Stucwerk voor nieuwbouwwoningen in Barendrecht is goedkoper dan bij renovatiewoningen. De muren bij nieuwbouwwoningen worden meestal glad opgeleverd. Vandaar dat bij nieuwbouwwoningen het stucwerk vele malen dunner is dan bij een renovatiewoning.

Naast onze vaste diensten doen we ook vochtbestrijding. Dit komt vaker voor in kelders waar ons stucwerk ervoor zorgt dat deze kelders waterdicht worden.

Mooie plafonds en strakke muren spelen een grote rol in de uitstraling van uw woning. Wilt u leven als een koning in Barendrecht? Lees dan de informatie op deze website over de diverse soorten stucwerk. Of vraag nu gratis een offerte aan.

VOORDELEN VAN STUCEN

Uiteraard heeft het stucen van uw woning niet alleen maar een bepaalde waarden verhoging, stucwerk bied meerdere voordelen zoals:

Mooie afgewerkte strakke muren en plafonds
Stucen is brandvertragend voor uw wanden en plafonds
Stucwerk cementgebonden is vochtbestendig
Stucen geeft een betere isolatie

BESPAAR OP KOSTEN STUCWERK

Niemand wil natuurlijk te veel betalen voor het stucen van zijn appartement of huis. Hoe kunt u er zeker van zijn dat u bespaart op de prijzen goed stucwerk?

U moet onze offerte vergelijken met die van andere stukadoors in Rotterdam. Door te vergelijken kunnen wij u namelijk laten zien dat wij goedkoper zijn en u kunt besparen op het prijskaartje van uw nieuwe stucwerk.

De beste manier om de exacte kosten van uw stucwerk te bepalen is natuurlijk om ons een offerte te laten uitbrengen.

STUCADOOR VAN DE STUC-KONING IN HET KORT SAMENGEVAT:

De Stuc Koning is een stucadoorsbedrijf waar ervaren stucadoors werken, die professioneel hun stucwerk afleveren tegen het beloofde lage tarief.

Door de vakbekwaamheid van onze stucadoor en de kundigheid waarmee deze werkt, kunnen wij u tegen goedkope prijzen per m2, strak en egaal stucwerk en een goede service garanderen. Dus voor het echte stucwerk kiest u stucadoorsbedrijf de Stuc Koning uit Barendrecht, Rotterdam.

NEEM CONTACT OP OF KOM LANGS

Bedrijfsnaam: Stukadoorsbedrijf De Stuc Koning
Adres: Meerwedesingel 2
Postcode: 2993TG, Barendrecht
Telefoon: 06-16403805
E-mail: info@stuc-koning.nl
BTW-nummer: NL2014.58.597.B01
KVK-nummer: 24444722
Rekening nummer: NL37RABO.0145976920

IK WIL EEN OFFERTE!