De beste stukadoors in Rotterdam!

Heeft u een woonkamer of een badkamer die u wilt laten stucen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan!

INTERESSE IN ONS STUCWERK?

Vakkunding en Snel

Beste Materialen

Ruime Ervaring

Scherpe Prijs

Stukadoors in Rotterdam

De woningmarkt in Rotterdam trekt weer aan. De kans is groot dat u een fantastisch jaren 30 woning in Blijdorp of het Liskwartier heeft gekocht. Gefeliciteerd! En dan moet er natuurlijk snel en goedkoop een echt thuis van worden gemaakt. En dat begint toch vaak met een strak plafond en mooi afgewerkte muren.

Nou heeft u zelf ongetwijfeld zelf wel eens een muur behangen of een plafond gewit, maar voor het snelste en beste resultaat kunt u voor uw stucwerk een stukadoor in Rotterdam zoeken.

Tegenwoordig zijn er zoveel mogelijkheden met stucen! Bekijk de verschillende mogelijkheden voor de mooiste wandafwerking.

Stuc Koning, uw stukadoor in Rotterdam

Wij zijn een zeer hoog aangeschreven stukadoorsbedrijf in Barendrecht met een betaalbare stukadoor in Rotterdam in dienst. Al onze stukadoors zijn gediplomeerd en hebben ervaring met de verschillende stucafwerkingen. Daarnaast werkt de Stuc Koning met de beste materialen.

Van een nieuwbouwwoning in Rotterdam-Zuid tot een jaren 30 renovatie woning in Kralingen. Voor alle soorten woningen in Rotterdam kunnen wij het stucwerk voordelig voor u uitvoeren.

Wat kost een stukadoor in Rotterdam?

Als u uw woning wilt laten stucen in Rotterdam dan is het ook belangrijk dat u weet wat dit gaat kosten? Door een geheel vrijblijvende offerte voor stucwerk aan te vragen bet u daar zo achter!

Na het aanvragen van de offerte nemen wij direct contact met u op om met u de mogelijkheden en wensen door te nemen.

Kijk nu hoe weinig je betaalt voor het beste stucwerk in Rotterdam!

Stukadoorsbedrijf in regio Rijnmond/Rotterdam

Een stukadoor in Rotterdam kan verschillende soorten stucwerk voor u uitvoeren. U moet hierbij denken aan de verschillende mogelijkheden van stucen:

Badkamer stucen
Betonlook
Wanden en plafonds stucen
Microcement
Pleisterwerk
Spachtelputz
Sierpleister
Spackspuiten
Latexspuiten

De prijzen van deze werkzaamheden kunt u achter halen door een gratis offerte aan te vragen.

WAT BIEDT DE STUC KONING?

Het is belangrijk dat u weet waarom u het beste uw stucwerk door de stucadoors van de Stuc Koning moet laten verzorgen! Wat maakt de Stuc Koning beter dan andere stucadoors:

Snel en vakkundig
Beste materialen
Ruime ervaring
Beste prijs/kwaliteit verhouding

SNEL & VAKKUNDIG

Wij leveren niet alleen zeer vakkundig stucwerk, maar wij werken ook nog heel gestructureerd en snel. Wij weten als geen ander dat ons stucwerk onderdeel is van uw verbouwing of renovatie. Als wij netjes op tijd opleveren dan loopt uw verbouwing dus ook volgens planning!

BESTE MATERIALEN

De Stuc Koning werkt alleen met de allerbeste materialen. Hiermee kunnen wij het beste resultaat van al ons stucwerk garanderen. Het vakkundig stucen met de beste stuc zorgt er ook voor dat het jaren mee gaat.

ZEER ERVAREN STUCERS

De Stuc Koning heeft al meer dan tien jaar ervaring. Er is geen ruimte of wand zo gek of wij hebben het al eens eerder gedaan. Daarnaast eisen wij dat al onze stucadoors hun opleiding van 3 jaar hebben voltooid.

BESTE PRIJS/KWALITEIT

Met onze zeer scherpe prijs per m2 en onze kwaliteitsgarantie bent u verzekerd van het allerbelangrijkste: de beste prijs voor het mooiste stucwerk!

Ook op zoek naar het beste stucwerk?

NIEUWBOUW WONING

Voor nieuwbouw woningen in Rotterdam is het stucwerk altijd voordeliger dan bij renovatie woningen. Dat komt omdat de muren bij nieuwbouw altijd glad worden opgeleverd. Bij het stucen van nieuwbouw is de laagdikte van het stucwerk vele malen dunner dan in een oudere woning.

Zoals u hierboven kunt lezen voeren wij alle soorten stucwerk voor u uit, zelfs het verven van een muur of vochtbestrijding zoals kelders waterdicht maken nemen wij uit uw handen.
Muren en plafonds spelen natuurlijk een grote rol in de uitstraling van uw woning. Kunnen deze wel een opknapbeurt gebruiken? Lees dan alle informatie over de diverse soorten, en de gemiddelde kosten van stucwerk op onze website.

VOORDELEN VAN STUCEN

Uiteraard heeft het stucen van uw woning niet alleen maar een bepaalde waarden verhoging, stucwerk bied meerdere voordelen zoals:

Mooie afgewerkte strakke muren en plafonds
Stucen is brandvertragend voor uw wanden en plafonds
Stucwerk cementgebonden is vochtbestendig
Stucen geeft een betere isolatie

BESPAAR OP KOSTEN STUCWERK

Niemand wil natuurlijk te veel betalen voor het stucen van zijn appartement of huis. Hoe kunt u er zeker van zijn dat u bespaart op de prijzen goed stucwerk?

U moet onze offerte vergelijken met die van andere stukadoors in Rotterdam. Door te vergelijken kunnen wij u namelijk laten zien dat wij goedkoper zijn en u kunt besparen op het prijskaartje van uw nieuwe stucwerk.

De beste manier om de exacte kosten van uw stucwerk te bepalen is natuurlijk om ons een offerte te laten uitbrengen.

STUCADOOR VAN DE STUC-KONING IN HET KORT SAMENGEVAT:

De Stuc Koning is een stucadoorsbedrijf waar ervaren stucadoors werken, die professioneel hun stucwerk afleveren tegen het beloofde lage tarief.

Door de vakbekwaamheid van onze stucadoor en de kundigheid waarmee deze werkt, kunnen wij u tegen goedkope prijzen per m2, strak en egaal stucwerk en een goede service garanderen. Dus voor het echte stucwerk kiest u stucadoorsbedrijf de Stuc Koning uit Barendrecht, Rotterdam.

NEEM CONTACT OP OF KOM LANGS

Bedrijfsnaam: Stukadoorsbedrijf De Stuc Koning
Adres: Meerwedesingel 2
Postcode: 2993TG, Barendrecht
Telefoon: 06-16403805
E-mail: info@stuc-koning.nl
BTW-nummer: NL2014.58.597.B01
KVK-nummer: 24444722
Rekening nummer: NL37RABO.0145976920

IK WIL EEN OFFERTE!